fbpx Зустрічайте новий Nissan Leaf Open Car кабріолет | Carpoint Electric

Зустрічайте новий Nissan Leaf Open Car кабріолет

електромобіль nissan leaf кабріолет

Сучасні електричні автомобілі зовсім не зобов’язані завжди повторювати улюблену форму традиційних седанів або хетчбеків – з таким посланням автомобільний концерн Nissan звернувся до масової аудиторії автолюбителів, представивши оновлений концепт свого електромобіля Nissan Leaf Open. Запущений ще вісім років тому в Японії, даний електромобіль першої ревізії був оснащений досить непоганою залізною «начинкою» і багатообіцяючим ступенем надійності. Відзначаючи показник в сто тисяч проданих копій даного електромобіля, концерн вирішив оновити сам концепт.

Відтепер Nissan Leaf обзавівся постфіксом Top, що явно вказує на можливість активної зміни форм-фактора автомобіля зі звичайного позашляховика на кабріолет – при цьому список змін на цьому не закінчується. Потужність движка становить 147 кінських сил, проте фахівці вказують на те, що грядуть і інші модифікації автомобіля. Компанія відзначає наявність оновленої системи користувальницького контролю Nissan ProPilot Assist, збільшений об’єм акумулятора до сорока кВт в годину і максимальну відстань одного пробігу до 151 миль.

електрокар nissan leaf з відкритим верхом

Що стосується зміни формату концепту, то будучи моделлю EV-12, представлений автомобіль обзавівся деякими конструкційними поліпшеннями – зокрема, фахівці вирішили позбавитись від задніх дверей, зробивши кузов більш компактним і разом з тим підвищивши аеродинаміку. Якщо вірити попереднім тестам, оновлений концепт став більш надійним і потужним.

До того ж, Nissan в цілому прагне передбачити інтереси і переваги якомога більшого числа своїх потенційних клієнтів – цією рисою компанія вже встигла заробити собі певну репутацію. Поки що неясно, яка доля в подальшому спіткає оновлений концепт електромобіля Leaf Open Top, однак можна не сумніватися в тому, що рано чи пізно Nissan знову здивує автолюбителів і всіх тих, хто постійно стежить за останніми новинками електромобілів.